Total Therapy Reconnect

Therapie volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

Over ons

tel: 06-10022272

Ik ben Wendy Scheres. Na mijn opleiding Voetreflexplus heb ik in 2014 een praktijk opgezet onder de naam Voetreflexpluspraktijk Reconnect. Omdat de Traditionele Chinese Geneeskunde me zo aansprak ben ik verder gegaan met studeren. De jaren erna heb ik de opleidingen Tuina therapeut, Oncoreflex, Voedingleer volgens 5 elementen, Westerse kruidenleer (Herborist) en Acupunctuur met succes gevolgd. Om u nog beter te kunnen begeleiden volg ik diverse bijscholingen en de opleiding Chinese kruiden bij opleidingscentrum Bo-Yi.

Nadat ik ook de opleiding Tuina therapeut afgerond had vond ik dat de naam Voetreflexpluspraktijk Reconnect niet meer passend was bij de behandelingen die u kunt verwachten in de praktijk. Sindsdien is de naam Total Therapy Reconnect.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P2225100-1024x768.jpg
Tel: 06-13240218

Op dit moment loopt er een stagiaire mee in de praktijk. Zijn naam is Henny Scheres. Hij zit in het afstudeer fase van de Tuina therapeut opleiding (opleidingscentrum Bo-Yi) en volgt hij Acupunctuur (opleidingcentrum Bo-Yi). Zodra hij zijn opleiding Tuina afgerond heeft zal hij als vaste medewerker werkzaam zijn in de praktijk. Hij is aanwezig op maandag tm donderdag avond en op vrijdag overdag. Het is ook mogelijk om, met korting, bij hem een afspraak te plannen.

© 2021 Total Therapy Reconnect

Thema door Anders Norén