Total Therapy Reconnect

Therapie volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

tarieven en contact

Betaling en vergoeding per 01-01-2021

1e Consult incl. anamnese € 75,-

Vervolgconsult € 60,-

Vervolgconsult 1,5 behandeling € 88,-

Bij bovenstaande consulten is, op aanvraag, een gratis kruiden- en/of voedingsadvies mogelijk

Alleen Kruiden- en/of Voedingsadvies 1e € 55,-

Voedingsadvies vervolg € 40,-

(Gezien het feit dat ik (Wendy) Herborist ben in westerse kruiden en nog niet gediplomeerd ben in Chinese kruiden worden deze 2 consulten niet vergoed door de zorgverzekering.)

Bij een kruiden- en/of voedingsadvies zitten niet de kosten voor de kruiden en/of voeding. Deze dient u rechtstreeks te betalen aan de betreffende leverancier (zie info kruiden en voeding).

Voor kinderen t/m basisschool en ouderen/ernstig zieken wordt de prijs berekend in verhouding tot behandeltijd.

Behandeling uitgevoerd door een stagiaire heeft een korting die afhankelijk is van de studievoortgang van de stagiaire.

Voor meer info over de prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

De factuur ontvangt u na de behandeling via de mail. Betaling kan contant of op rekening binnen 7 dagen worden voldaan. Indien u verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen kun u de factuur indienen bij je zorgverzekeraar. Doordat ik aangesloten ben bij de Zhong en de KAB, vergoeden de meeste verzekeraars een deel van de behandeling. Hiervoor moet u wel aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen. We raden u altijd aan om het na te kijken in de polisvoorwaarden van je verzekering.

De behandelingen die door de stagiaire uitgevoerd worden, vallen ook onder de vergoeding van alternatieve geneeswijze. Dit omdat ze worden uitgevoerd onder supervisie van een erkend therapeut.

meer informatie of het maken van een afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tel: 06-10022272 (Wendy) of 06-13240218 (Henny) (ook mogelijk via Whatsapp) – indien u geen gehoor krijgt kunt u gebruik maken van de voicemail. We zullen dan, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u opnemen. Gebeurt dit niet stuur dan een Whatsapp of e-mail om misverstanden te voorkomen. E-mail: info@totaltherapyreconnect.nl

Indien u direct een afspraak wilt maken is dit ook mogelijk via onderstaande link.

Verhinderd voor een afspraak?

Bij verhindering van de afspraak kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna zal de behandeling in rekening worden gebracht.

© 2021 Total Therapy Reconnect

Thema door Anders Norén