Tarieven

 

1e behandeling + intake                               € 60,-

vervolg behandeling                                     € 53,-

Een langere behandeling is in overleg mogelijk. Bijvoorbeeld voor een totale lichaamsmassage. De prijs hiervoor bedraagt € 75,- per 1,5 behandeling.

 

kind (basisschool), Ouderen (vanaf ca. 70 jaar in overleg) of ernstig zieke

1e behandeling + intake                                € 50,-

vervolg behandeling                                      € 40,-

 

 

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een Tuina massage behandeling die uitgevoerd zal worden door een stagiaire 2e jaar. Dit tegen een gereduceerde prijs van 25 euro. (Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.)

Indien u van deze aanbieding gebruik wilt maken geef dit dan aan tijdens het maken van een afspraak.

IMG_7087

 

 

Indien u aanvullend verzekerd bent vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de consulten. De behandeling valt onder alternatieve geneeswijze. 

Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar om te informeren naar uw vergoedings mogelijkheden voor Alternatieve Geneeswijze. Praktijkadres: Klamp 24, 5768 GJ te Meijel

Ik ben aangesloten bij de V.B.A.G. en sta vermeld in de zorggids .

 Bij een kind, ernstig zieke of ouderen zijn alle behandelingen een korter ivm het aantal prikkels dat ze kunnen verwerken tijdens een behandeling. Dit is minder dan bij volwassenen.

Behandeling bij u thuis behoort tot de mogelijkheden. Kosten hiervan zijn in overleg. Deze zijn afhankelijk van de afstand.

 

Wilt u iemand verwennen? Er zijn ook cadeaubonnen te koop in een leuke kadoverpakking met een klein presentje.